Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

DKNY tasker

Populært og stilfuldt design, uden at overskride budgettet. DKNY tasker gør det muligt, at få et smart og urbant hverdagslook uden at skulle give en formue.

DKNY står for Donna Karan New York og blev lanceret af den amerikanske designer Donna Karan i 1985. I 1990 kom den første DKNY taske, og siden har taskerne været meget efterspurgte. DKNY tasker er typisk fremstillet i gode materialer, der kan holde til storbyens hektiske hverdagsliv: Nylon, læder, nappa og vævet stof med designerens initialer. Farverne på DKNY tasker holdes primært i mørke toner som sort og forskellige nuancer af brun. DKNY tasken er som oftest en taske, man kan have over skulderen og som kan indeholde alt, hvad en kvinde behøver på shoppingturen. Hvis man skal til fest, kan man have de vigtigste ting som læbestift, kreditkort og mobiltelefon med i sin DKNY kuverttaske.

dkny taske

Storbyens livsstil

Oprindeligt var Donna Karans mission med DKNY at lave et par perfekte jeans og samtidig ville hun lave moderne tøj til sin datter. Derfor skabte hun et look, der passede til storbyens livsstil. Designeren beskriver mærket som ’the pizza to the collection’s caviar’.

Efter lanceringen steg DKNY’s popularitet hastigt, og derfor kom der hurtigt andre produkter til: sko, undertøj, børnetøj og parfume (som den danske model Louise P har været kampagnemodel for). Alt sammen design af høj kvalitet, der kan erhverves uden at sprænge budgettet.I dag er DKNY og mærket Donna Karan ejet af det velrenommerede modeimperium LVMH, Moët Hennessy - Louis Vuitton.

På trods af, at DKNY tasker er i den billigere ende af skalaen for moderne designtasker, bliver taskerne kopieret i stor stil og det kan være svært at kende forskel på den ægte vare og en kopi.
 

 

 

 

 

 

 


 

Tasker:

Modetasker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150

--------------------
Se også:
DKNY Homepage

Nærm. adresse:
DKNY
27 Old Bond Str.
London
UK

Her kan du købe:
Birger Christensen
Østergade 38
1100 København

Hørlyck
Vestergade 8
8000 Århus C
--------------------