Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Gucci tasker

Blandt eksklusive varemærker inden for tasker, kan man ikke komme uden om Gucci tasker. Gucci varemærket blev skabt af italieneren Gaccio Gucci i 1921, og siden er Gucci blevet et af verdens førende mærker inden for beklædning - fra sko til tøj og naturligvis til de berømte Gucci tasker. I slutningen af 1960'erne opstod Guccis velkendte G-logo, der siden er blevet berømt i hele verden og i dag forbinder Gucci med høj kvalitet og klassisk stil. Logoet ses ofte på Guccis varer - ikke mindst Gucci taskerne.

gucci taske

Varemærkets succes i de senere år, skyldes ikke mindst den berømte amerikanske designer Tom Ford, der trådte ind i selskabet i begyndelsen af 1990'erne, og gav Gucci en ungdommelig og fræk stil samtidig med, at det eksklusive image blev bevaret.

Eksklusive stoffer

De typiske Gucci tasker er ofte fremstillet i læder i kombination med andre eksklusive produkter. Det kan være mink, slangeskind, ruskind eller dyrest - krokodilleskind. Ofte er Gucci tasker udstyret med en kort rem, så tasken kan bæres over skulderen. Foran findes ofte en forgyldt låsemekanisme.

Der findes hundredvis af forskellige Gucci tasker - de berømteste er Gucci Bardo Bag, Gucci Jackie O Bag og Gucci Bamboo Handbag.Guccis produkter - ikke mindst Gucci tasker - er forholdsvis dyre, og har en høj signalværdi. Da socialdemokraten Helle Thorning Schmidt blev partiformand i Danmark, gav kritikerne hende ligefrem prædikatet Gucci Helle, fordi hun bar Gucci tøj og Gucci tasker - noget man ikke mente harmonerede med et job som repræsentant for "arbejderklassen".
 

 

 

 

 

 

 


 

Tasker:

Modetasker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150

--------------------
Se også:
Gucci Homepage

Adresse:
Gucci
Østergade 46
1100 København
--------------------