Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Guess Tasker

Guess tasker ustråler eksklusivitet og stil i designet og Guess tasker er derfor populære hos mange kändisser. Dog er Guess tasker et billigere alternativ til de meget dyre designertasker, der ellers findes på markedet. En mellemstor håndtaske fra Guess fås til omkring kr. 500. Guess tasker fås i mange udformninger, som håndtasker og skulder tasker og er ofte i et meget ungt og spraglet design og ofte med logo, men de laver også klassiske sorte tasker i læder.

guess tasker

Startede med jeans

Guess tasker er populære verden over. Bag Guess står to brødre ved navn Marciano, som grundlagde firmaet i 1981. Guess tasker var dog ikke det første Marciano brødrene lavede – det hele startede med jeans. De to brødre voksede op i sydfrankrig og var derfor præget af den europæiske stil.

I de tidligere 1980’ere, hvor demin stof (bedre kendt herhjemme som cowboy stof) ikke var så populært, så de en mulighed for at kombinere dette traditionelle amerikanske stof med deres europæiske stil og derved skabe noget helt unikt. Disse jeans blev verden over blev en stor succes så Marciano brødrene udvidede med flere produktgrupper – heriblandt selvfølgelig Guess tasker – men også tøj, solbriller, ure og smykker.Guess bruger ofte kendte stil-ikoner, som mange mennesker ser op til, i deres markedsføring. Blandt andet har den modebevidste jetsetter Paris Hilton været med i en af deres reklamekampagner. De har også hjulpet mange spirende karrierer på vej.

Modellen Claudia Schiffer opnåede sin supermodel-status ved at medvirke i en sexet kampagne for Guess jeans i slutningen af 1980’erne. Guess tasker fås over hele verden og er man på shopping-tur i en storby, kan man ikke undgå at se en af de mange Guess butikker eller et af de stormagasiner, der forhandler Guess.
 

 

 

 

 

 

 


 

Tasker:

Modetasker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150

--------------------
Se også:
Guess Homepage
--------------------

Nærm. adresse:
Neal Street 2
Covent Garden
London
UK