Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Håndtasker

Håndtasker er uundværlige hvis man skal have dagligdagsting som pung, mobiltelefon, nøgler osv. med sig. Håndtasker har ofte stor signalværdi og siger meget om den person der bærer den: Hvilken farver og form den har, om tasken en enkel og elegant, pyntet og feminin, en designtaske eller en kopi. Uanset hvad, danner vi os et billede af personen ud fra den taske vedkommende bærer.

Der findes et hav af håndtasker, men bland klassikkerne kan nævnes Hermes Kelly og Birkin taske, Mulberry Bayswater, Chloé Paddington og Friis & Co. Kronetaske

håndtasker

Forskellige typer tasker

Der er forskellige typer håndtasker til forskellige formål

Kuverttasken eller clutch båret under armen bruges til gallafesten eller en tur på diskotek og er en lille kunstfærdig taske, som kun kan indeholde de allermest nødvendige ting som mobiltelefon, kreditkort, nøgle og en læbestift. Chanel og Fendi Baguette er nogle af de allermest klassiske og elegante kuverttasker.

Attachemappen bruges ofte hvis man skal have mange eller vigtige papirer med. Håndtasken har en hård overflade og har ofte en kodelås.

Bærbar taske har det ene formål at indeholde den bærbare computer og diverse dagligdags genstande. Louis Vuitton, LotteLiebst.dk og Virago har lavet et par smarte af slagsen.

Nettet er blevet moderne igen efter at have været håbløst umoderne i en årrække. Et net er en flad, firkantet håndtaske i kanvas med en lille hank, og i mange år brugte fagforeninger som Dansk Metal tasken som reklametaske. Håndtaskerne har dog fået et comeback efter at Marc Jacobs og Stella McCartney har designet et par eftertragtede pragteksemplarer.En shopper er en stor håndtaske og navnet siger næsten sig selv. Denne taske kan indeholde de mange gode sager, som man finder på shopping-turen. Disse typer håndtasker, f. eks. Balenciagas oversize Motorcycle taske og Mulberrys Picadilly er blevet set over armen på mangen en kendis.
 

 

 

 

 

 

 


 

Tasker:

Modetasker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150