Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Hermes Tasker

Hermes tasker er blandt verdens mest eftertragtede luksustasker. Modehuset har i århundreder været kendt for at leverer det ypperste inden for læderkunsten. Hver taske er håndlavet og ventelisten er lang. Det betyder at kun ganske få kvinder i verden ejer en Hermes taske.

Hermes udtales ermez. Det franske modehus blev stiftet i 1837 og lavede oprindeligt sadler. I dag er Hermes dog mest kendt for sine Hermes tasker, silketørklæder og brugskunst – sadlerne, jah dem kan man stadig erhverve sig hos Hermes.

Alt lavet i hånden

Der er ingen samlebåndsarbejde hos Hermes, i stedet er det én person, der gennemfører arbejdet med tasken fra start til slut. Samtidig er taskerne udført i ædle materialer, som for eksempel skind fra alligator, krokodille, struds og øgle. Hver nitte og søm på Hermes taskerne er udført i værdifulde metaller. Det betyder at det kan tage 18-24 timer at kreere hver af de smukke Hermes tasker.

En af de mest berømte Hermes tasker er Kelly-tasken. Den er opkaldt efter den amerikanske skuespillerinde Grace Kelly, der i 1956 optrådte med tasken på forsiden af magasinet Life. I dag er leveringstiden på en Kelly-taske tre til fem år.

Hermes’ – ja måske verdens - mest populære designertaske er Birkin-tasken. Tasken blev designet i 1981 i samarbejde med den britiske skuespillerinde og sangerinde Jane Birkin. Hun fandt sin Kelly-taske for lille til hverdagsbrug, og løsningen på det problem, var en langt mere rummelig taske, der blev opkaldt efter hende. Siden har Jane Birkin udtalt, at hun er holdt op med at bruge tasken, fordi hun slæbte så mange ting med i den, at hun fik senehindebetændelse. Ventetiden på en Birkin-taske fra Hermes er to år, og tasken kan erhverves fra 36.000 kroner til over 460.000 kroner afhængigt af det materiale, som tasken er lavet af.På internettet findes mange hjemmesider, der reklamerer med at de sælger Hermes tasker, men det er kun Hermes egen hjemmeside samt Hermes’ butikker, der sælger tasken. Derfor skal man altid handle der, hvis man vil være sikker på at få den ægte vare.
 

 

 

 

 

 

 


 

Tasker:

Modetasker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150

--------------------
Se også:
Hermes Homepage

Adresse:
Hermes Copen.
Ø stergade 3
1100 København
--------------------