Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Kopi Tasker

Selv Fogh-Rasmussens kone er blevet afsløret som bruger af kopi tasker. Det er specielt de store modehuse som Gucci, Burberry, Christian Dior og Luis Vuitton, der oplever at deres tasker bliver kopieret. Louis Vuitton har lavet en undersøgelse der viser, at kun 1 procent af varerne, med LV monogrammet er ægte.

Når man handler tasker på internettet skal man være specielt opmærksom på, at man ikke ender med at købe fake tasker, for selv om det er ulovligt at forhandle kopi tasker, er der nogle internetbutikker, der sælger kopi tasker som den ægte vare. Selv velrenommerede internetauktionshuse har oplevet at blive snydt.

fake kopi tasker

Original eller kopi?

Hvis man vil undgå at købe fake tasker på internettet er der et par gode råd at følge:

Syninger, logoer og mønstre skal dette altid være snor lige. Hvis en taske har skævt mønster eller hvis noget af logoet er hakket over ved syningen er det en kopi taske.
Hvis man køber en brugt taske skal man sørge for, at der følger en kvittering med fra Modehuset. Det er endnu ikke så udbredt at forfalske kvitteringer.

Ikke mindst skal man huske, at der er en sammenhæng mellem pris og kvalitet. Undersøg markedsprisen, og hvis taskerne sælges meget billigere end markedsprisen er der stor sandsynlighed for, at der er tale om kopi tasker.Mange basarer og markeder i Sydeuropa og Asien har boderne fyldt med kopi tasker til billige priser. Men fakta er, at man ikke kan købe ubrugte mærkevarer af den ægte slags på markeder. Hvis man alligevel beslutter sig for, at købe et eksemplar og bliver snuppet i tolden herhjemme i Danmark, så vanker der en bøde. Myndighederne slår hårdt ned på synderne, der blandt andet tæller statsministerfruen, som under et officielt besøg af den amerikanske præsident bar en falsk Louis Vuitton taske. Også en gruppe danske folketingsmedlemmer, har under et besøg i Kina købt falske Gucci og Rolex ure.

Mange tror at det kun er i udlandet, at man kan købe kopier, men her i Danmark oplever politi og toldvæsen i stigende grad, at der bliver importeret ulovlige kopi tasker og andre varer. Toldvæsenet konfiskerer hvert år kopivarer for 50 millioner kroner. Som hovedregel bør man derfor undersøge, hvor man kan købe den ægte vare. Det kan man gøre på mærkets hjemmeside, der ofte har en forhandlerliste. På hjemmesiden kan man tilmed ofte se sortimentet.

Du kan læse mere på Gode Gavers guide om fake tasker her: ægte eller kopi.
 

 

 

 

 

 

 


 

Tasker:

Modetasker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150