Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Læder Tasker

Læder er utroligt holdbart og nemt at vedligeholde, derfor er det et materialer der ofte bliver brugt til tasker, da læder er det materiale der holder sig bedst og kun bliver kønnere med alderen.

Blandt gode kvalitets læder tasker er Adax, Belsac og Mandarina Duck. Hvis man er parat til at spendere lidt ekstra på sin lædertaske er Mulberry og Gucci tasker et godt bud - de kan holde et helt liv. Hvis man er på rejse i Tyrkiet kan det godt betale sig at købe sin læder taske her, da tyrkisk læder siges at skulle være noget af verdens bedste. Vær dog opmærksom på ikke at købe kopi designtasker, da dette er ulovligt og kan koste dyrt i tolden.





Plastik eller læder?

Man kan nogle gange komme ud for, at en taske ligner en læder taske, men at den i virkeligheden er fremstillet af et syntetisk materiale. Hvis man har svært ved at vurdere om en taske er af læder eller ej, kan man kikke på bagsiden af materialet, hvis det er læder har det en blød, fnuldret bagside, lidt a la ruskind, mens syntetisk læder ofte har en helt glat eller stof bagside.

Hvis man kun vil investere i en enkelt taske kan det være en god ide at købe en læder taske i enten sort, brun eller lysebrunt kernelæder, da det er de farver, der holder bedst og kun bliver pænere med tiden. Desuden bør tasken være så enkelt som muligt, helst uden for meget pynt eller detaljer, så man kan bruge den til både hverdag og fest.



Det er en god ide at pleje sin læder taske med læderfedt eller lædercreme. Det kan købes i de fleste supermarkeder og er ikke særligt dyrt. Først tørrer man læderet grundigt af med en ren, våd klud uden sæbe. Lad overfladen tørre inden du smører fedtet på. Vær grundig og masser fedtet godt ind i læderet og rundt i alle kanter, og vupti – tasken er som ny.




 

 

 

 

 

 

 


 

Tasker:

Modetasker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150