Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Octopus tasker

Octopus tasker er meget populære blandt kvinder, og derfor er det meget sandsynligt at der står Octopus taske på ønskesedlen fra det kvindelige køn.

Skal du give en gave til en kvinde, men ved ikke rigtigt, hvad du skal finde på, kan en Octopus taske være en mulighed. Taskerne er moderne og trendy, og de fleste designs falder i de danske kvinders smag.

Bag Octopus tasker står Octopus Copenhagen, som kom til verden i en lille lejlighed i København i 2000. I dag har Octopus et bredt sortiment af tasker, bælter, nøgleringe, punge og andet lignende tilbehør, og kollektionen af Octopus tasker udskiftes løbende, så nye designs kommer til.

>> Køb Octopus tasker her

Syet sammen af læderlapper

Vær opmærksom på, at skal du give en Octopus taske i gave, så kan nogle modeller være udsolgt. Når der kommer nye designs i butikkerne, bliver Octopus tasker nemlig revet ned fra hylderne på grund af de nytænkende og smarte designs.

Hver taske har et navn – eksempelvis den populære Octopus Annabella model, og det kan være en fordel at skrive dette modelnavn ned på ønskesedlen, så du ved, at du får den rigtige taske i gave. Mange af modellerne kommer dog igen i nye farver, så man kan være heldig, at få fat på en lignende taske, hvis den første Octopus taske man ønskede sig blev udsolgt.

>> Køb Octopus tasker her

Octopus tasker har én gennemgående stil: nemlig at taskerne er syet sammen af mange læderlapper. Da firmaet startede, blev der brugt læderrester, men i dag er taskerne så populære, at der ikke kun kan bruges små rester, for at leve op til den store efterspørgsel.Flot design

Octopus tasker koster fra omkring 1000 kroner og opefter – en lille kuverttaske koster et par hundrede kroner. Prisen er fornuftig for en lækker taske i læder med et flot design, som mange genkender. Octopus Copenhagen forhandles i Magasin, hos Bahne og i mange modeforretninger og i webshops på nettet

>> Køb Octopus tasker her 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: