Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Oilily Tasker

Når det kommer til flotte mønstre og smarte farvesammensætninger, er Oilily tasker nummer et. Oilily ser kvinden som familiens naturlige centrum, og Oilily tasker skal signalerer stilsikkerhed og frihed for den unge kvinde med den nystiftede familie.

Ifølge Oilily eksisterer sand mode ikke uden sand kvalitet, og det kendetegner også de berømte Oilily tasker, der er slidstærke og holdbare; de fleste med kort rem og fikse lommer.

oilily tasker

Både til dig og dit barn

Da Oilily netop appellerer til den unge, stilsikre mor findes der naturligvis også en lang række Oilily produkter til børn, navnlig piger. Oilily tasker til piger har naturligvis samme smarte mønstre som til de voksnes taskemodeller, men der er lidt mere tryk på farverne og tegneseriefigurer indgår hyppigt.

Oilily blev grundlagt af Willem og Marieke Olsthoorn i 1963, han var tekstilfabrikant og hun underviste i design. Sammen grundlagde de idéen om fascinerende mønstre og flot farvespil på stoffet, i første omgang til deres egne børn.I 80’erne gik det for alvor stærkt, og Oilily blev også kendt som design for voksne. I dag er de kendte Oilily tasker særdeles populære blandt danske kvinder, der går efter smart design, moderigtigt look og god kvalitet.
 

 

 

 

 

 

 


 

Tasker:

Modetasker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150

--------------------
Se også:
Oilily Homepage

Her kan du købe
Symbiose
Østerbrogade 124
2100 København Ø

Petit
Badstuegade 21
8000 Århus C
--------------------