Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

 

Prada tasker

Det er ikke kun prisen, der er i top, når det kommer til Prada tasker. Også prestigen er oppe at ringe, for Prada signaliserer stil og luksus. Sådan er det stadig, ja, mere end nogensinde. Luksuriøse materialer og enkle snit er et kendetegnende for taskerne fra Prada, der er af ekstrem høj kvalitet.
Adskillige stjerner fra Hollywood har båret ved til den berømmelse, der kendetegner Prada tasker, ikke kun ved selv at bære dem til fester og premiere, men også i kraft af film som ”The Devil wears Prada”.

Hollywoodstjerner bruger Prada

Prada tasker

Hvor mange af verdens kendte topdesignere klæder Hollywoodstjerner på, så opsøger Prada ikke selv Hollywood-stjerner. De kommer helt af sig selv. Ganske enkelt fordi de kan lide stilen og den gennemførte elegance. Dansk-fødte Connie Nielsen, som fik sit internationale gennembrud i Gladiator, er elsker for eksempel Prada. Også Madonna bliver tit spottet i Prada. Det samme gør supermodellen Iman – også kendt som fru David Bowie.

 

Gennem generationer har Prada tasker forenet elegance og fornyelse på en enkel, alligevel dristig måde. Rent faktisk startede firmaet netop med at lave tasker og kufferter, der blev solgt til den lokale overklasse i det eksklusive Galleria Vittorio Emanuele midt i Milano. Det kunne være kufferter i eksotiske materialer og eksklusive tasker besat med krystaller. Det helt store gennembrud kom i slutningen af 1970erne, da grundlæggerens barnebarn, Miuccia Prada, overtog styringen af firmaet og ekspanderede voldsomt med nye produkter (seneste mobiltelefoner) og nye mærker (fx MiuMiu, Helmut Lang og Jill Sander), så der nu er langt mere forbundet med mærket end lige Prada tasken.

 Firmaets stolthed er dog stadig Prada tasker, som findes i et utal af versioner, der næsten altid er originale, nyskabende og gennemtænkt i mindste detalje. Nok er Prada inspireret af fortidens stil (hvilket firma er ikke det?), men det er aldrig bare en kopi. Prada er et af de mærker der bliver kopieret allermest og derfor skal man være ekstra opmærksom på ægtheden. Se godt efter i syningerne om de er lige og uden fejl og undersøg om læderet er af god kvalitet, det kan man tydeligt mærke når man står med tasken i hånden.

 
 

 

 

 

 

 

 


 

Tasker:

Modetasker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150


Se også:
Prada Homepage

Her kan du købe:

Illums Bolighus
Amagertorv 10
1160 København K

Magasin
Kongens Nytorv 13
1095 København K