Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Skoletasker

Når man skal købe en skoletaske, er det vigtigt, at tasken passer til både den, der skal bære den og til formålet. Der er jo en væsentlig forskel mellem en lille pige på seks år og en stor fyr på 16 år, og der er forskel på, om man skal have kladdehæfter og små bøger eller store, tykke bøger i tasken. Samtidig er det vigtigt, at tasken er indstillet, så den sidder korrekt og ikke giver ondt i skuldre eller ryg.

skoletasker

Ergonomiske tasker

Et meget populært taskemærke er Jeva, som er mest kendt for sine børnetasker, men som producerer skoletasker til elever og studerende i alle aldre. I produktionen af sine skoletasker lægger Jeva vægt på sundhed, komfort og funktionalitet samt flotte og gode materialer. Af andre taskemærker kan nævnes Panino, Lego, Ticket to Heaven, Disney, Eastpak, JanSport, Haglöf, The North Face og Fjällräven.

Blandt de unge har særligt skoletasker af mærket Eastpak været populært de seneste år, og man har kunnet se den karakteristiske og meget enkle taske i adskillige forskellige farver og mønstre, ofte dekoreret efter egen smag af ejeren.Sidenhen er bl.a. JanSport skoletasker, som fås i flere modeller og farvesammensætninger, også blevet et populært mærke. Disse skoletasker er særligt ergonomiske, og brugervenligheden er helt i top. Samtidig er taskerne meget enkelt, men praktisk indrettet.

Særligt Haglöf, The North Face og Fjällräven udmærker sig ved at lave skoletasker eller blot tasker, der er velegnet til skolebrug, hvad angår ergonomi, indretning, brugervenlighed, stroppernes styrke og taskens generelle styrke. Det viser en test lavet af Forbrugerstyrelsen, som samtidig finder fem skoletasker direkte uegnet til dette formål, primært fordi de ikke er ergonomiske. Du kan se mere om forbrugerstyrelsens test af skoletasker her.
 

 

 

 

 

 

 


 

Tasker:

Modetasker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150