Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Sportstasker

Sportstasker skal kunne indeholde sportstøj, sko, håndklæde og eventuelt det udstyr man bruger til idrætsgrenen og derfor har størrelsen på tasken stor betydning. Går man til fitness-træning kan man nøjes med en mindre taske eller rygsæk, mens ishockey kræver en langt større sportstaske, for der skal både være plads til skøjter, stave og diverse beskyttelsesudstyr som hjelm, handsker og benskinner.

Ofte er tasken designet til idrætsgrenen, for eksempel tasker til ketsjeren, cykeltasker er tilpasset cyklen, sportstasker til fisketuren, der kan indeholde de spidse kroge, lange tasker til ski, tasker med hjul til golf eller rummelige tasker til faldskærmsudstyr. En god sportstaske er altså tilegnet den sport man dyrker, men fælles for alle er, at tasken skal kunne holde til et aktivt liv og derfor være i et robust materiale, som læder, nylon eller et andet syntetisk materiale. Desuden er det ofte nødvendigt at tasken er vandtæt både udvendigt og indvendigt.

Opgøres efter liter

En Sportstaskes størrelse kaldes også volumen og opgøres i liter. Måden man bærer tasken på er afhængigt at størrelsen, små tasker har små stropper mens store sportstasker, der skal indeholde mange liter, skal have holdbare remme og gode muligheder for at bære tasken, så man ikke ødelægger ryggen. De seneste år er der dukket en del sportstasker op, der har hjul under bunden, på samme måde som kufferter har. Nogle af de verdensberømte modehuse har også designet sportstasker, blandt andet Louis Vuitton, Mulberry og Prada. Man skal dog ikke regne med at kunne tage dem med på hikingturen, da disse tasker er meget smukke men alt for dyre og knap så praktiske til de rå forhold.Sportstasker kan fås i mange prisklasser, og i mange idrætsgrene får man enten foræret sponsortasker eller har mulighed for at vinde sportstasker til konkurrencerne. Blandt populære mærker af sportstasker er Nike og Adidas, der også laver sportstøj, men det afhænger meget af sportsgrenen, hvad der er populært. For surfere DaKine populært og for svømmere er TYR et smart mærke, der ikke er så kendt af andre end dem, der dyrker sporten.
 

 

 

 

 

 

 


 

Tasker:

Modetasker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150