Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Tiger of Sweden punge

Tiger of Sweden er et ungt og moderne mærke i den kendte, minimalistisk nordiske stil. Mærket er som navnet også antyder Svensk, og det er tydeligt at se på design og linjer, at mærket har rødder i den nordiske design tradition. En Tiger of Sweden pung sender et klart signal om stilbevidsthed og trendy mærkevare kendskab. Tiger of Sweden er et af nutidens meget trendy mærker, og en Tiger of Sweden pung vil være en super god gaveide til en ung fyr eller ung kvinde.

>> Tiger of Sweden punge kan findes her

Både til mænd og kvinder

Tiger of Sweden punge fås i flere varianter. Til herrerne er pungene udført i lækkert lærred eller glat skind og er meget minimalistiske og fylder ikke meget. Typisk er det blot en kreditkortholder – for eksempel en lille tynd pung, som ikke fylder meget mere end et kreditkort, hvor der er plads til 3-4 kreditkort, eller en mindre pung, hvor der er en møntlomme og en lomme til sedler og flere kreditkortlommer.

Designet på en Tiger of Sweden pung er meget enkelt i læder og lærred med enten logo trykt ind i læderet eller en metalplade med logo på.

>> Tiger of Sweden punge kan findes herTilpasset det enkelte køn

Til kvinder er en Tiger of Sweden pung større, og med god plads til det hele. En Tiger of Sweden pung til kvinder er faktisk mere en kuvertaske– en stor pung, som du sagtens kan bruge som fin taske til at tage med på byturen. Kvinderne kan også sagtens bruge en Tiger of Sweden pung til herrer, mens herrer ikke så godt kan gå med en Tiger of Sweden pung til kvinder, da disse er mere feminine i udtrykket.
Tiger of Sweden forhandles i udvalgte modeforretninger, hos Illum og i konceptbutikken på Store Torv i Århus. Desuden kan Tiger of Sweden punge købes i udvalgte webshops på nettet

>> Tiger of Sweden punge kan findes her

 
 

 

 

 

 

 

 


 

Tasker:

Modetasker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150