Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Tiger of Sweden tasker

Fra de trendy unge på gader og stræder i hele Skandinavien, kender du måske de populære Tiger of Sweden tasker. Der bliver holdt øje med de skandinaviske unges stil fra mange af verden største modehuse og designere, og en ting, der bliver ved med at gå igen blandt disse trendy unge mennesker, er Tiger of Sweden tasker.

Tiger of Sweden tasker fås både til kvinder og mænd. Tiger tasker er normalt udført i lækkert læder med enten blødt nappa-look, eller et mere stringent, glossy læderudseende.

>> Tiger of Sweden taskerne kan findes her

Minimalistisk design

Til herrerne er Tiger of Sweden tasker ofte meget minimalistisk designet i blankt læder. Taskerne er kantede med grove lynlåse og brede hanke. Tiger tasker til mænd passer almindeligvis til en bærbar computer og er også formet som en elegant laptop taske. Fordi en Tiger taske signalerer, at den indeholder en bærbar computer, er tasken blevet enormt populær for det mandlige køn. Hvor det tidligere har været lidt tabu for mænd at gå med taske, har Tiger of Sweden tasker gjort det legalt.

Til kvinderne er Tiger tasker udført i mere bløde materialer. Læderet er lækkert og blødt at røre ved, og tasken sidder behageligt under armen. En anden fordel ved det bløde læder på en Tiger of Sweden taske er, at tasken ikke kommer til at se slidt ud på samme måde, som en stiv taske, der falder sammen med tiden. Til kvinderne kan du få både store tasker til hverdagsbrug og mindre kuvertasker, som du kan have med til fest.

>> Tiger of Sweden taskerne kan findes herAlle slags tasker

Kendetegnende for Tiger of Sweden tasker til både kvinder og mænd, er det velkendte Tiger-logo, som enten er trykt ind i læderet, eller der er en lille metalplade med navn og logo.

De billigste Tiger of Sweden tasker koster et stykke over tusinde kroner for både herre og damemodellerne. De små kuverttasker til kvinder koster cirka halvdelen.

>> Tiger of Sweden taskerne kan findes her
 

 

 

 

 

 

 


 

Tasker:

Modetasker:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 150 x 150