Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Adidas trøjer - komfort og pasform

Adidas er et af verdens mest respekterede sportstøj producenter. De tre striber er kendt over det meste af verden og har stor signalværdi.

Adidas er specielt kendt for deres sko – ikoniske modeller som Adidas Superstar (kendt fra musikvideoen Walk This Way med Run DMC og Aerosmith)og herhjemme kender de fleste den blå ruskindsmodel Handball Special. Men Adidas laver meget andet sportsudstyr og her kan du læse mere om mærket, hvis du skal købe en Adidas trøje til gave.

>> Adidas trøjer kan købes her

Velegnet til sportsudøvere

Til en sportsudøver er en Adidas trøje praktisk, og firmaet udvikler mange trøjer, som passer til forskellige idrætsgrene, så man får pasform og frihed til at kunne dyrke sin sport, uden at skulle tænke på begrænsninger på grund af tøjet. En Adidas trøje kan erhverves til sportsmanden eller kvinden som dyrker fodbold, håndbold, golf og et hav af andre idrætsgrene. Som gavegiver bør du finde en Adidas trøje, der passer med den type sport, som gavemodtageren dyrker.

Årsagen er at trøjerne er tilpasset de bevægelser man udfører, mens man dyrker sporten.

Til kvinderne har den berømte modedesigner Stella MacCartney haft et mangeårigt samarbejde med Adidas. Hun har kreeret nogle meget fine kollektioner af blandt andet en Adidas trøje til yoga og fitness brug.

>> Adidas trøjer kan købes herMere end et sportsmærke

Adidas trøjer fås også til trendy modeinteresserede unge. Yohji Yamamoto har flere gange skabt kollektioner til Adidas under navnet Y-3. En Adidas trøje fra Y-3 er meget anderledes end andet fra sportsmærket og langt mere modeorienteret.

Søger du en behagelig Adidas trøje til arbejds- og fritidsbrug har Adidas flere gode modeller.

Fordi der findes så mange forskellige modeller, kan det være en idé, at være så konkret som mulig når du laver ønskelisten. Skriv gerne model og farve på ønskesedlen. Du finder informationerne på den lille label, som er sammen med prismærket eller noterer navnet fra Adidas hjemmeside eller en webshop. Vær opmærksom på, at ikke alle modeller forhandles i Danmark.

>> Adidas trøjer kan købes her 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: