Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Babytøj

Hvor babytøj tidligere ikke var så stort et område, er det i dag blevet meget populært at gå op i tøj til sin baby. Tiden er ikke løbet fra hjemmestrikket babytøj, men der er i dag et kæmpe marked for babytøj, og der er masser af muligheder for at få fat i det helt rigtige til babyen. Dette skyldes ikke mindst, at der inden for de seneste år er opstået en lang række nye producenter af og forretninger med babytøj, der har specialiseret sig inden for dette område.

babytøj

Populært tøj til den lille

Der findes adskillige forskellige babytøjsmærker, her kan nævnes Oscar og Viola, Molo-Kids, Kik-Kid, Lollopard, Italy Kids, Storkens kuffert, Kidscase, Abeko, Mini Safari, Tiny Minymo, Bobmarie samt mange flere. Fælles for dem alle er, at deres babytøj skal være sødt eller sejt, afhængigt af situationen. Designerne af babytøj forsøger samtidig at lægge sig op af det, der ellers er trendy for tiden, hvilket både betyder masser af print og pangfarver, men også det mere afslappede og til tider stilfulde.

En af de nyeste trends inden for babytøj er økologi. Der er hele mærker, der udelukkende producerer økologisk børne- og babytøj, og det er vel at mærke ikke kedelige og ”fodformede” farver og modeller, men sødt og smart babytøj, som bare er fri for kemikalier. Bl.a. Ballade og Organics for Kids producerer økologisk babytøj.Man skal dog være opmærksom på, at visse mærker kan være lidt dyrere end babytøj i de billige forretninger. Til gengæld får man tøj i flot design og af god kvalitet. Det er dog ikke umuligt også at få fat i lidt billigere babytøj uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Så hvis du står og mangler babytøj, så er det bare om at gå på jagt. Du finder helt sikkert noget, der passer både dig og babyen. 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: