Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Børnetøj

Der var engang, hvor børnetøj var noget, man fik foræret af familie og venner i store plasticsække. Det var dengang, man lod børnetøj gå i arv fra barn til barn. Så kunne mor og far i ro og mag sortere sækkene for bukser, bluser, undertøj og sokker uden at spekulere på, hvordan de skulle få råd til børnebeklædning.

Sådan er det ikke længere! I dag er børnetøj ikke bare børnetøj. Ligesom voksenmode er børnetøj blevet et statussymbol – hvis altså tøjet er det rigtige. Men husk, at man vælger selv om man vil spare penge til en rejse, eller brænde hele budgettet af på mærkevarer, der med lidt god vilje passer ungerne et lille års tid.

børnetøj

Tøj til børn har fået status

Der findes nemlig også masser af billigt og praktisk børnetøj. I stormagasiner er der altid en masse gode tilbud på massefabrikeret børnetøj, og her er der penge at spare. Det kan i øvrigt med fordel anbefales at være forudseende, for sæsonens tøj er altid dyrt. Vær lidt tjekket med hvad barnets størrelse mon er til næste sommer, og køb sommertøjet i januar. Vintertøj er ligeledes værd at anskaffe når sommeren så småt banker på døren – og så fremdeles. Du kan se en oversigt over sider om børnetøj her: Børntøj

For andre med økonomien mere end i orden kan børnetøjet passende benyttes som statussymbol, helt ligesom BMW’en, Kenzo’en og Gucci taskerne.Modehusene fremstiller stort set alle sammen nogle skønne og elegante børnekollektioner, der vil virke æggende på enhver moder og fader med smag for design og luksus, helt ud i børneafdelingen.

Endelig kan man – som de fleste – vælge at gå lidt i begge retninger. Når der er fest, så anskaf en smart bluse til lillemanden eller pigen. Og når hverdagen så banker på igen, så er det ud af festtøjet og ned i de brugte gevandter fra Mødrehjælpen! 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: