Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Brugt børnetøj

Hvis man gerne vil have noget smart tøj til sine børn, men ikke er parat til at bruge en formue, kan man vælge at købe brugt børnetøj.

På internettet findes flere hjemmesider, hvor man kan købe brugt børnetøj. De tøjmærker der er allermest populære er Osh Kosh, Exit, Molo, Ida T, Ticket to Heaven, Okker Gokker og Min A Ture, men med populariteten følger også prisen og børnetøj er dyrt. Og hvis man ikke har pengepungen til det, men gerne vil have sit barn eller sine børn til at gå i mærketøj, kan det være en ide at købe det brugt.

brugt tøj

Smart tøj biligere

Man kan også være heldig at finde brugt designertøj til børn på internettet. Som eksempelvis fra Marie-Chantal, den græske kronprinsesse, hvis tøj Prins Christian bliver iklædt eller Pradas børnetøjslinje Agatha Ruiz de la Prada. Ofte kan man købe brugt børnetøj til halv pris på internettet.

På mange hjemmesider, hvor man kan købe brugt børnetøj, kan man også sælge sit barns brugte tøj, og på den måde kan man få råd til nyt, smart børnetøj eller bytte sig til noget andet brugt børnetøj.Når man køber brugt børnetøj på internettet skal man huske at spørge sælger om tøjets tilstand, da børnetøj nemt bliver ødelagt og hurtigt ser brugt ud på grund af børnenes leg. Det er surt at glæde sig til at modtage et stykke tøj, som man tror, er i tip top stand, og så er det fnuldret eller misfarvet, når man åbner pakken.

Hvis uheldet er ude og man for eksempel har købt en brugt uldtrøje til sit barn, der fnuldrer, er der et godt råd at følge, for det er nemt at fjerne fnulderet. Man tager bare en ny engangsbarberskraber og barberer forsigtigt på trøjen der hvor den fnuldrer og vupti: fnulderet er væk og trøjen som ny. 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: