Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Change undertøj – lingeri til hver en smag

Hos Change finder du undertøj til enhver kvinde og enhver pengepung. Change undertøj har en bred linje, som spænder lige fra basis undertøj i enkelt design med klassiske sorte, hvide og hudfarvede toner, over sports undertøj og chic serien med sødt og enkelt undertøj, til lækkert undertøj med masser af flotte detaljer og godt design i den smukke Change lingeri serie kaldet Charade. Change har også flot og farverigt badetøj med smarte mønstre og flotte former.

>> Her kan du købe Change lingeri

Fine detaljer

Kendetegnende for Change undertøj er, at der altid er en fin, lille detalje på undertøjet, uanset om det er i basis kollektionen eller i den sensuelle Change lingeri serie. Der er kræset for designet og Change undertøj er enormt feminint og smukt.

Change undertøj består normalt af et sæt med bøjle bh og en trusse efter eget ønske. Trusserne går fra en lille g-streng til højtaljede hipsters. Foruden bh’er og trusser kan du også købe Change lingeri med bodystocking, hofteholdere og korsager. I Change serier er der desuden også nattøj, netstrømper og hjemmesko.

>> Her kan du købe Change lingeri

Ønsker du dig Change undertøj i gave, så husk at notere dig modelnavnet på det undertøj, du kan lide. Modelnavnet er et pigenavn og kan enten findes på hjemmesiden, eller du kan spørge i butikken. Husk også at notere dig din størrelse, da det er vigtigt for gavegiveren, at du får sættet i den rigtige størrelse, da det er lidt prekært, at komme med en for lille eller stor størrelse, når det handler om lingeri.Super pris for kvalitet

Change undertøj koster fra et par hundrede kroner og opefter for et sæt med bh og trusse, så det er absolut ikke i den dyre ende af undertøjs og lingeri skalaen. Change undertøj forhandles i mærkets egne brand butikker, i udvalgte lingeriforretninger og på nettet.

>> Her kan du købe Change lingeri 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: