Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Cykeltøj

Cykling er en krævende sport, og hvis man vil have det bedste ud af sin træning, er det derfor en god ide at benytte rigtigt cykeltøj. Når man bruger så mange timer på en cykel, er komforten vigtig for at man kan yde sit bedste. Alt afhængig af på hvilket niveau, man dyrker cykling, er der masser af tøj at vælge imellem.

Et af de sportsmærker, som har specialiseret sig inden for bl.a. cykeltøj er Newline. Newline er nok mest kendt for sin linje inden for løbetøj, men har også et meget stort udvalg af cykeltøj.

cykeltøj

Tøj til alt slags cykelvejr

Der er et stort antal jakker, både kortærmede og langærmede, som er i forskellige materialer og beregnet til forskellige formål, eksempelvis vindtæt, vandtæt eller termojakke. Mange af modellerne har praktiske detaljer ved f.eks. nakke eller ærmer. Derudover kan man købe særlige cykel T-shirts i forskellige modeller og farver.

Enhver cyklist ved, at cykelshorts er afgørende for ydeevnen under sporten, og også her tilbyder Newline adskillige forskellige modeller.Et andet mærke, der også har et meget stort udvalg af cykeltøj, er Giordana. Giordana fremstiller ligesom Newline de gængse produkter, men derudover er der også andre ting, f.eks. arm- og benvarmere fremstillet i elastisk flex Microspitech. En anden ting er diverse hovedbeklædninger, både dem, der mest er til pynt, og dem, der er til praktisk brug, f.eks. en hjelmhue, der er så tynd, at den passer under hjelmen.

Kort sagt: Der er ikke den ting, det ikke er muligt at få indenfor cykeltøj. Der er noget for alle niveauer og for enhver smag. 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: