Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Disney børnetøj

Disney er måske verdens største fabrikant af forlystelser til de små. Fra de første tegnefilm for mange år tilbage til de verdensberømte Disneyland parker rundt omkring i verden er Disney synonym med glæde og underholdning. Og nu altså også Disney børnetøj.

At giganten med de søde små figurer så også er blevet verdens største kunde hos samtlige reklamebureauer og filmselskaber siger noget om, at man ikke kommer udenom Disney. Således heller ikke i Danmark, hvor de færreste børn når at blive særlig mange dage gammel, før det første Disney-logo møder deres små, nysgerrige øjne.

De kendte figurer på tøjet

Måske i form af Disney-børnetøj, der fremstilles til de mindste såvel som de lidt større. Med Disney logoet placeret foran på brystet er tøjet selvklart mærketøj, og kollektionerne hører da heller ikke til de billigste børnetøjsprodukter. Men hver gang en ny Disney-film kommer i biografen ruller merchandise-produkterne over disken i legetøjsbutikker og tøjforretninger, og her er Disney børnetøj en vigtig reklamefaktor for koncernen.

Tøjet er hverken værre eller bedre end andre børnetøjsprodukter, men til gengæld har tøjet en kvalitet, som for mange af de mindste hurtigt bliver meget, meget vigtig: Den viser, at under denne trøje banker et ægte Disney-hjerte, der kender Anders And og Løvernes Konge. På denne måde signalerer de helt små at de ”er med”, hvor voksent dette end måtte lyde. Men tag ikke fejl – de små er yderst skarpsindige, når det kommer til at have en mening om, hvad det tøj man går med mon står for.Og hvad er mere overtalende end nogen af de snesevis af fantasifulde figurer fra de store film, som Disney år for år sprøjter ud på markedet. De kommer i hele verden, filmene, med dansk tale i Danmark og japansk tale i Japan! Og hvad enten man så bor på denne side af kloden eller den anden, kan man altså sidde i sit smarte Disney børnetøj og glæde sig over ligheden mellem det man ser i fjernsynet, og den man gerne vil være – ikke bare når man bliver stor, men nu og her! 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: