Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Exit børnetøj

Til forældre, der er interesseret i tøj der holder – og til børn, der selv ved, hvad de vil. Sådan beskriver tøjfirmaet Exit sin målgruppe. At tøjet også skal være tilgængeligt til en fornuftig pris, samt at designet er smart både til drenge og piger skulle angiveligt ikke genere nogen!

Som en anden meget vigtig ting, er Exit tøj underlagt stram kontrol, hvad angår tøjkvaliteten. Ikke bare i forhold til, om tøjet holder til det slid, som børnene påfører det.

Kemisk balance

Hvad vigtigere er, så bliver Exit børnetøj løbende kontrolleret for den kemiske balance i tøjet – og man sikrer sig, at giftstoffer som ftalater og andre hormonforstyrrende elementer ikke findes i tøjet, når det fremstilles. Der skulle således ikke være risiko for hverken at få allergi eller andre følgesygdomme, når man køber Exit børnetøj.

Det bliver i dag diskuteret meget, om legetøj og børnetøj indeholder giftstoffer, og her er det vigtigt for virksomhederne at komme tvivlen til livs. Derfor har Exit valgt at lancere en decideret kvalitetspakke, som alle deres produkter skal igennem. Programmet hedder Bestsellers Chemical Restrictions og skulle dække samtlige Bestseller produkter.Der er frit valg på alle hylder, hvad angår farver og pasformer i Exits børnetøjskollektioner. Det er åbenlyst, at de små selv skal være med til at bestemme tøjvalget, for produkterne er holdt i spændende farver, der kan ægge de smås nysgerrighed og fantasi. Og så holder tøjet til noget.

Stilfuldt design og optimal bevægelsesfrihed er da også målsætningen for Exit tøjet, der kommer i nye kollektioner hvert år. Det forhandles fra de fleste velassorterede tøjhuse, og her kan man finde både lyserøde gamachebukser til prinsessen og kakifarvede bukser til sønnike. For børn i alderen 2-10 år er Exit dermed et oplagt emne, når nyt tøj er blevet gammelt, og det gamle skal være nyt. 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: