Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Herretøj

Der er masser af forskellige veje at gå indenfor herretøj og herremode. Man kan sværge til en voksen udgave af hiphop’eren, der kombinere det slaskede teenageoutfit med en elegant blazer, eller man kan investere i stramme sorte bukser og hættetrøje. En god tommelfingerregel er, at meget trashet tøj let kan gå, hvis det blot er blandet med elegant og voksent tøj – f.eks. en blazer, en rullekrave eller et par elegante, italienske sko.

Følger du den strategi kan herretøj findes i alle prisklasser. Du kan finde et østasiatisk billigprodukt i Føtex, der sagtens kan kombineres med både brugt og nyt, så indtrykket er yderst eksklusivt og sejt. Du kan også gå hele vejen og spendere kr. 8000,- på et jakkesæt af det rigtige mærke, hvis budgettet og ambitionerne og derefter.

herretøj

Tøjbudgettet er stigende

I virkelighedens verden er det nok smartest med en kombination. Find det sejeste stykke tøj inde i byen, og kombiner det med en billig klud fra H & M. Eller alternativt fra Røde Kors. De dage er heldigvis for længst forbi, da man måtte snige sig ind i en genbrugsbutik af frygt for at blive genkendt af gutterne og dømt som taber uden social status. Bliver du i dag grebet på vej ind i en genbrugsbutik kan det højst vække et ”Nå, det er der, han finder det…” i kammeraternes bevidsthed. Det er ganske tøset, men det er også vigtigt at understrege, at der er sket noget med herrerne i løbet af de sidste 10-20 år. Tøjbudgettet er steget og interessen for at udstråle magt og selvsikkerhed er gået derefter.Alligevel føler man mænd sig i tvivl, når de skal ud og handle nyt herretøj. Her er rådet et af de allermest enkle: Spørg kæresten, for det er hende der skal se på det, og så gør det ikke noget at hun får lidt medbestemmelse! Derudover er faktum, at piger ofte har bedre tøjsmag end drenge. Så fik I den, gutter! Hvis man ikke har en kæreste er verden (og tøjbutikkerne) fyldt med søde ekspedienter, der elsker at klæde en ungersvend på fra top til tå – og lette hans bankbog for et beløb derefter!


Derudover er det bare at komme ud og prøve herretøj i alle hjørner af verden – og finde sin egen, seje stil! 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: