Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Hummel til børn – holdbart mærketøj

Smart, komfortabel og slidstærkt. Hummel til børn er utrolig populært på grund af den gode holdbarhed og det lækre børnevenlige design. Skal du finde en gave til et barn, kan Hummel tøj være en rigtig god idé.

Hummel til børn fås både til piger og drenge og i størrelse 0 til 10 år. Hummel til børn tæller alt lige fra praktisk sportstøj over hverdags tøj med et sporty look og til modetøj, med det kendte logo påtrykt tøjet.

Spraglede farver

Kendetegnende for Hummel til børn er de mange dejlige spraglede farver, som tøjet har. Der findes ikke kedelige farver i kollektionen af Hummel til børn. Farverne passer til barnets køn, så der til pigerne er mange designs i røde og lilla farver og til drengene er blå og grønne toner. Der findes selvfølgelig også tøj i hver kollektion, som ikke er i typiske pige- eller drengefarver.

I kollektionen af Hummel til børn fås alt lige fra flyverdragter og overtøj til de forskellige sæsoner til smarte jeans, sweatshirts og t-shirts, træningsbukser i forskellige materialer, badetøj, cardigans, polo t-shirts, knickers, kjoler, strømper til både sport og hverdagsbrug, undertøj, tasker, hatte, nattøj og hagesmække. Alt sammen med det populære Hummel logo, og det kendte bånd med de karakteristiske pile påsyet tøjet.Høj kvalitet

Hummel til børn ligger i den dyre ende af børnetøj. Kvaliteten, designet og mærket koster, så er gavebudgettet lidt stramt, kan du nøjes med en hagesmæk eller et par strømper i gave. Andet sted her på siden kan du også læse om gode tips til Hummel udsalg, så du måske kan gøre et godt kup på Hummel tøj til børn.

  


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: