Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Hummel bukser – afslappet retro

Til sport, til hverdag og til fest. Bukser fra det populære mærke Hummel, kan fås til enhver anledning og til både mænd, kvinder og børn.

Hummel bukser fås i et meget bredt udvalg. Fra sportsbukser, som har en pasform og materialevalg, der er tilpasset idrætsudøvere, og til hverdagsbukser, som kan tåle dagligt brug, og sidst til fashion-linjen, som er retro bukser og andre designs, som er mere modeorienterede og trendy.

Hummel bukser til sport har både leggins til løberen, overtræksbukser til indendørs- og udendørssport og træningsbukser til brug i fitnesscentret.

>> Hummel bukser kan købes her

Kendt retro design

Hummel bukser til hverdagsbrug er behagelige og løse – et par skønne bukser til fritidsbrug eller cafebesøg og shoppeture. Modebukserne er de gode gamle Hummel bukser i det kendte retro design, som er blevet utroligt moderne igen og ses på diverse Hollywood kendisser som Paris Hilton, Jennifer Lopez, Robbie Williams og Jessica Simpson.

Der findes et hav af Hummel bukser, og forelsker du dig i en model, som du kan skrive på ønskesedlen, så husk at notere dig modellens navn – for eksempel Hummel Bee Authentic Micro Pant – samt hvilken størrelse du bruger (Hummel bukser fås i normale størrelser fra small til xxxl). Det kan også være en idé at skrive på ønskesedlen, i hvilken forretning eller webshop du fandt bukserne, for nogle butikker har stadig Hummel bukser fra tidligere sæsoner på hylderne.

>> Hummel bukser kan købes herMange variationer

Har du set et par Hummel bukser på en professionel idrætsmand eller kvinde, er det ikke sikkert, at det er bukser, der kan købes i butikkerne, men klik ind forbi Hummels hjemmeside, så kan du måske finde et par bukser, der ligner.

Hummel bukser forhandles i sportsforretninger, i udvalgte modebutikker og på nettet.

>> Hummel bukser kan købes her 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: