Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Hummel flyverdragt - Holder barnet varmt

Til en lille prins eller en lille prinsesse kan en Hummel flyverdragt være den helt rigtige gave. Hummel flyverdragter er kendt for det lækre design og den gode, bløde og varme kvalitet som holder ungerne varme. De populære retro mærke, som mange voksne selv har haft på som børn er populært som aldrig før.

En Hummel flyverdragt fås både til piger og drenge i alderen 0-3 år og kollektionerne er tilpasset, så farverne passer til det enkelte køn. Hummel flyverdragter til drenge er typisk blå og lyseblå, mens en Hummel flyverdragt til piger som regel er lyserød eller rød.

Også til de helt små

Hummel flyverdragter er normalt skabt i kraftigt nylon med fleece for. En flyverdragt som kan holde til det kolde, danske vintervejr.
Til de aller mindste fås søde fleece dragter og teddy dragter, som er fantastiske til eftermiddagsluren eller en lille gåtur, men som ikke kan tåle en tur på legepladsen. Materialet er fleece, som ikke er et vandtæt materiale, og derfor kan dragten kun bruges i visse situationer. Andre Hummel flyverdragter derimod er netop skabt til alt slags vejr, og kan tåle at blive brugt dag efter dag.

Den eftertragtede Hummel flyverdragt er så populære på grund af den gode kvalitet, som giver barnet rum til fri leg uden at forælderen skal bekymre sig om flyverdragten kan tåle det. Men en stor faktor er helt klart også designet, som er utrolig eftertragtet blandt børnefamilier.Vær opmærksom på størrelsen

Står der en Hummel flyverdragt på ønskesedlen, så skal du regne med at afsætte 800-1000 kroner i gavebudgettet, og du kan finde mærket i udvalgte børnetøjs- og sportsforretninger samt i webshops på nettet. Er du heldig kan du finde Hummel flyverdragter på udsalg udenfor vintersæsonen, men pas på, at du får den rigtige størrelse – det er nemlig ikke altid nemt at forudse, hvor meget barnet gror inden vinteren kommer.

  


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: