Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Hummel jakker – sporty design

Hummel jakker er moderigtige jakker, som fås både til mænd, kvinder og børn. Det stilrigtige retro-mærke Hummel, bliver ved med at opfinde nye designs, som enten leder tankerne hen på de gamle Hummel jakker eller er skabt efter helt nye og spændende designs.

Hummel jakker fås i flere forskellige kategorier til både mænd, kvinder og børn. De sporty designs har praktisk pasform, så denne type Hummel jakke er god til træning og idræt. Andre Hummel jakker er designet til hverdagsbrug og har et fedt og holdbart design, mens den sidste kategori af Hummel jakker er modejakker, som har et retro-agtigt og trendy design.

>> Hummel jakker kan købes her

Dansk design

Hummel er en dansk virksomhed, som startede i 1923, men som folk for alvor kender fra 1980’erne, hvor det danske fodboldlandshold havde en landsholds uniform fra Hummel. Alle var vilde med mærket dengang, men det forsvandt fuldstændig i 90’erne indtil en ung mand, Christian Stadil, genopfandt mærket. I dag bliver Hummel ikke kun associeret med 80’er mode, men nu også med at gøre gode formål og støtte mange sportsprojekter rundt om i verden.

>> Hummel jakker kan købes her

Hummel er kendt for deres farverige tøj, men Hummel jakker til voksne er betydeligt mere nedtonede og neutrale i farverne en Hummel jakker til børn, der er meget klare i farverne.Tilpasset danske vinter

Fordi Hummel er et dansk mærke er Hummel vinterjakker tilpasset den danske vinter. En Hummel vinterjakke har typisk vandtæt stof som nylon og lignende yderst, og et lækkert varmt for, som kan holde til de kolde danske vintre. Hummel vinterjakker til voksne er normalt sorte eller grå – måske med en mindre farvedetalje, mens Hummel vinterjakker til børn er tilpasset barnets køn og fås i enten røde toner til pigerne eller blå og grønne farver til drengene.

Hummel forhandles i sportsforretninger og i udvalgte modeforretninger samt i webshops på nettet.

>> Hummel jakker kan købes her 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: