Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Kjoler – en god gave til pigen der har alt

Hvem har ikke prøvet at skulle finde en god gave til pigen, hvis ønskeseddel er fuldstændig blank? Det er der faktisk mange der har og det er det rene kaos når årets helt store gaveræs for alvor begynder til fødselsdags- og juletid.

Men piger har en svaghed for kjoler og de går rent ind hver gang. Det er derfor en oplagt gaveidé til pigen, som har alt (eller pigen, hvis ønskeseddel er helt tom).

Men hvordan bærer man sig ad med at finde de perfekte kjoler? Og hvad skal man være opmærksom på når man skal købe tøj til piger? Det er to helt essentielle spørgsmål når den årlige jagt går ind på drømmekjolen.

Mærkevarer vs. discountvarer

Mange piger går meget op i mærket og discountvarer er derfor i nogle tilfælde et no-go selvom kvaliteten ikke nødvendigvis fejler noget. Det er her vigtigt, at du forhører dig hos pigens familie eller bekendte, så du kan finde den rette kombination af kvalitet, pris og mærke.

Det skal ikke nødvendigvis være det mest eksklusive mærke. Det er en evig balancegang og det er derfor vigtigt at holde sig ajour så man finder en kjole, som vil blive brugt af modtageren og ikke blot vil fungere som støvsamler, placeret i det fjerneste hjørne af skabet.Farver, udformninger og anledninger

 

Det er desuden vigtigt, at du har farverne, udformningerne og anledningerne in mente under hele processen, for udseendet og formålet er bestemt ikke uvæsentlige faktorer. Det er snarere altafgørende.

Skal kjolen bruges til hverdagsbrug eller skal den anvendes til gallaaftener, fødselsdage, bryllupper eller andre formelle anledninger? Til formelle formål er det ikke uvæsentligt, at kjolen er prydet med de rette farvenuancer og udformet på den helt perfekte måde. Til gallaaftener må kjolen gerne være domineret af lyse og varme farver og være mere udfordrende end ellers.

Til hverdagsbrug er det vigtigt, at farven rammer plet hos pigen. Hverdagskjolerne kan både være udfordrende og neutrale, så her er balancen altafgørende. Til mere højtidelige anledninger er en varm, lys og neutral kjole at foretrække. Disse er ofte minimalistiske og ikke udsmykket med diverse smykker.

Du kan enten selv vurdere, eller forhøre dig hos pigens familie eller bekendte, hvordan kjolen skal være udformet. Det er her væsentligt, om pigen foretrækker en udfordrende kjole, hvor formerne bliver fremhævet eller en mere neutral, hvor kroppens former er mere gemt væk. Det er en smagssag og, hvis der er noget der varierer, så er det pigers holdning til påklædning.

Pigens nuværende tøjsamling afspejler også pigens præferencer, hvad farverne og udformningerne angår. Der er typisk også meget inspiration at hente fra den nuværende samling, men friske indspark vil i nogle tilfælde blive værdsat. Men tør du tage chancen og købe en anderledes kjole?

Du kan eventuelt give et gavekort, hvis du er helt blank på, hvad pigen foretrækker og ikke har kunnet få tilstrækkelig viden til at vurdere det. Hvis du køber en kjole bør du dog sikre dig, at den kan byttes, da pigers holdning til tøj som sagt varierer meget.

  


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: