Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Malene Birger kjoler

Malene Birger kjoler er eksklusive og feminine med et internationalt udseende, der leder tankerne hen på varme himmelstrøg, hvor man elegant slænger sig i en strandstol på en hvid sandstrand med azur-blåt vand, iført elegant stråhat og Malene Birger kjole.

Malene Birger er et dansk mærke med international anerkendelse. Kvinden bag er danske Malene Birger og firmaet er ejet af den store IC Companys koncern, som har mange andre store brands i porteføljen.

>> Malene Birger kjoler kan findes her

Passer til alle aldre

Malene Birger kjoler bliver båret af unge som mere modne kvinder, der tilpasser kjolen til deres egen stil. En stor fan af Malene Birger kjoler er kronprinsesse Mary, som er en sikker gæst ved Marlene Birgers modeshows og som ofte ses i Malene Birger kjoler, når hun er ude i verden og repræsentere Danmark.

Malene Birger kjoler er skabt i lækre materialer som silke, kvalitets bomuld, nappa og i nogle tilfælde mere syntetiske materialer, hvor der er skabt spændende struktur eller mønstre i stoffet. Malene Birger kjoler har ofte fine detaljer som perle- eller pailletbesætning eller blonder. En ting er sikkert: der er altid gjort noget ekstra ud af en Malene Birger kjole. Om det er designet, mønstret eller den fine detalje, så skiller kjolerne sig ud fra mængden på en feminin og ekstravagant måde.

>> Malene Birger kjoler kan findes herEksklusive kjoler

Vil du give en gave til en kvinde, der betyder meget for dig, vil en Malene Birger kjole være et godt bud. Malene Birger kjoler ligger i den dyre ende af skalaen for dansk design. Kjolerne fås til et stykke over 1000 kroner og opefter. De helt specielle og eksklusive Malene Birger kjoler koster flere tusinde kroner og er måske ikke en gave, som de fleste danskere kan få råd til at give, men det gælder altså kun en meget lille del af kollektionen.

Marlene Birger forhandles i udvalgte modeforretninger, i Magasin og på nettet.

>> Malene Birger kjoler kan findes her 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: