Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Molo børnetøj

Molo børnetøj er kvalitetstøj til både babyer og større børn.
Molo børnetøj lægger vægt på det unikke og uforudsigelige i sine designs, hvilket kommer til udtryk i både klassiske og nye sammensætninger, både hvad angår farver og mønstre. Dette går også igen i deres babytøjlinie, som ikke holder sig til de almindelige pastelfarver, men hvor der også er knald på farver og mønstre. Designerne bag Molo børnetøj kalder sig selv funky og humoristisk med sjove detaljer og et råt og nordisk look.

Velvære til børn

For Molo bønetøj er det vigtigt, at tøjet er noget, barnet befinder sig godt i og ikke mindst kan bevæge sig i. Tøj er ikke noget, der skal være til pynt eller kun tages frem ved særlige lejligheder. Det bruges, og derfor er tøjet heller ikke alt for sart. Tøjet er beregnet til, at barnet kan lege og ikke føle sig begrænset af sin påklædning.

Molo børnetøj gør meget ud af at understrege, at det ikke er en sekundær linie, de producerer. For Molo kommer tøj til børn i første række, og dette afspejles også i tøjet.Kendetegnende for Molo børnetøj er som nævnt dets farver og mønstre, som går igen på både pige- og drengetøj. Et eksempel er en blå, kortærmet kjole med lyserøde blomster på, en grøn kant forneden og pink kanter på ærmerne. Kjolen er ikke traditionel, men den er frisk og rigtig smart. Et andet eksempel er en langærmet babytrøje i turkis med blå stjerner på ærmerne og print i mange farver på maven.

Prismæssigt ligger Molo børnetøj ikke i den billigste ende, men tøjet er heller ikke ubetaleligt. Og har man først set børnene i tøjet, er man bestemt ikke ked af det: Molo børnetøj er kvalitet, og ikke mindst børnene er vilde med det. 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: