Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Noa Noa børnetøj

Eventyrligt, komfortabelt og topkvalitet. Noa Noa Miniature er elegant og praktisk tøj til små prinsesser.

Noa Noa Børnetøj er af lækker kvalitet og sælges til en rimelig pris. Meget af tøjet er fremstillet i hør eller ren bomuld. Stilen er etnisk og boheme-agtig og størstedelen af tøjet kan kombineres i lag-på-lag-stilen. Yndige toppe med prints, fine busker med striber og satinkantbånd, blomstrede kjoler med små søde knapper og behagelige velourbukser - selv om Noa Noa børnetøj er yndigt og fint, er kvaliteten så god, at tøjet kan tåle en tur på legepladsen.

Fra shipping til tøj

Noa Noa børnetøj er tøj til piger i alderen 2-12 år og er børnekollektionen til tøjmærket Noa Noa. Noa Noa blev stiftet i 1981 og er et af Danmarks stærkeste brands af tøj for kvinder og pigebørn – også internationalt. Grundlæggeren bag mærket er Harald Holstein, der før han grundlagde Noa Noa havde en karriere i shippingbranchen og som skolevikar og pottemager.Baggrunden som keramiker er da også til at få øje på i Noa Noa’s design, der lægges nemlig stor vægt på kunsthåndværket. Sammen med sin bror, Lars, ønskede Harald Holstein at skabe mode, der lå i modsatte ende af skalaen til uniformsmoden, der var meget populær i 1980’erne. Og brødrene fik stor succes med deres design.

Der udkommer 2 årlige hovedkollektioner, samt 2 mindre kollektioner om sommeren og ved juletid. Foruden Noa Noa er Harald Holstein også manden bag tøjmærket Bruno & Joel. Noa Noa ejes i dag af Axcel, der ønsker at Noa Noa skal blive mere kendt på verdensplan. I dag sælges Noa Noa og Noa Noa børnetøj i 18 europæiske lande. 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: