Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

North Face jakker

En North Face jakke holder dig varm – om du er bymenneske eller holder af at færdes i naturen. North Face jakker er skabt til at klare lave temperaturer, og med en North Face jakke kan du holde dig varm, selv i ekstreme vejrforhold.

Firmaet laver primært tøj, sko og tilbehør til aktive naturelskere, som færdes på de nordligste breddegrader. Udstyret fra The North Face er tilpasset de lave temperaturer, som vi oplever her i norden.

>> The North face jakker kan købes her

Inspireret af bjergbestigere

The North Face er et amerikansk firma, som startede med en lille forretning med klatre- og bjergbestigningsudstyr, som firmaet selv fabrikerede. Den lille forretning er i dag blevet til et kæmpe firma med et godt renomme blandt outdoor entusiaster. Firmaet har specialiseret sig i udstyr til klatring, snesportsgrene, hiking og trekking.

>> The North face jakker kan købes her

Men North Face jakker er ikke kun lavet til ekstreme vejrforhold. Der er også flere modeller, som er mere moderigtige med et smart snit og lækre farver, som er meget populære blandt både kvinder og mænd, der ikke nødvendigvis dyrker naturlivet. Skal du bruge en varm og praktisk vinterjakke, så kan du roligt skrive en North Face jakke på ønskesedlen – også selv om du ikke er det store naturmenneske. Desuden er der nogle lækre, tyndere jakker til at holde varmen i foråret og på kølige danske sommerdage og aftner.Høj kvalitet

En North Face jakke er ikke billig. På grund af de mange teknologier, som firmaet udvikler for at skabe de brugbare jakker, så man afsætte en god sum penge i budgettet, til køb af en North Face jakke som gave. Til gengæld får gavemodtageren en kvalitetsjakke, som holder til mange sæsonner.

The North Face jakker forhandles hos flere sportsforretninger og natur- og friluftsbutikker samt i nogle stormagasiner som Salling og Magasin.

>> The North face jakker kan købes her 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: