Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Regntøj

Regntøj er praktisk og skal kunne bruges til lidt hvert, men samtidig skal regntøj være smart.

Regntøj laves af vandtætte materialer som eksempelvis gummi, PVC, nylon, polypropylene eller Gore-Tex. Når man skal vælge en regnjakke skal man se på, hvilket formål, man skal bruge jakken til. Hvis man skal bruge regntøj til fritids og naturoplevelser er det en god idé at vælge regntøj, hvor huden kan ånde.

På den måde undgår man at blive gennemblødt af sved under sit regntøj. Man skal også undersøge om der er et lag under det vandtætte materiale, der kan holde én varm. For eksempel bomuld eller fleece. Hvis regntøjet kun skal bruges til at holde sig tør, kan man vælge regntøj af gummi. Det er helt vandtæt, men til gengæld kommer man hurtigt til at svede fordi huden ikke kan ånde.

regntøj

Burberry berømt for regntøj

En af de mest berømte designere af regntøj er Burberry. Modehuset der blev etableret i 1856 af Thomas Burberry, var oprindeligt kendt for sit eksklusive regntøj, og den dag i dag kan man stadig købe det moderigtige og stilfulde Burberry regntøj.

Helly Hansen er også en af de ældste virksomheder, som producerer regntøj. I 1877 begyndte nordmanden Helly Juel Hansen at producere vandtætte oilskinjakker og i dag er Helly Hansen et af de førende mærker inden for bekvemt og robust regntøj.Efter en periode, hvor regntøj har været praktisk, men knap så kønt, er flere designere nu begyndt at fokusere på, at lave trendy regntøj, og efterspørgslen er stor. Blandt nye designere af regnjakker er Oxmo, Danefæ og Nanso, der alle laver lange vandtætte jakker med smukke prints.

Men det er ikke kun jakkerne, der er kommet på mode igen, også gummistøvler er blevet populære og bruges i dag som modestøvle. Årsagen er, at flere respekterede mærker begyndte at lave gummistøvler med flotte farver og prints, og nogle gummistøvler fås endda med høje hæle. Det har tiltrukket mange unge specielt i storbyerne. 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: