Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Shorts

Når solen skinner og varmen trykker, er det dejligt at droppe den officielle facade og trække i et par shorts. I øjeblikket er de løse og halvlange short uhyre populære. Det gælder for eksempel de farverige og ungdommelige Billabong-shorts eller de lidt mere modne Quickslilver-shorts, der fås i mange former og udtryk.

korte bukser

 

Det afslappede look

Længden af de korte bukser afhænger af moden. Op igennen 1980’erne skulle snittet gå tæt ved skridtet og det var populært at gå i helt korte fodboldshorts. Siden er benlængden vokset til vore dages shorts, hvor snittet ligger omkring knæet eller under knæet.

Før i tiden var det kun unge knægte, der gik i shorts. Kvinder og ældre mænd gik under ingen omstændigheder i korte bukser, fordi det gav dem en umodent look, der ikke var tolereret. Kun soldater i tropiske egne kunne med god samvittighed trække i et par korte bukser.

I dag er det anderledes, og shorts fås både til mænd og kvinder og i et utal af designs. De helt korte Hot pans har sin helt egen fanskare blandt kvinder (og mænd), og derudover findes alt fra Bermuda shorts, til baggies, surfer shorts, boxer shorts (i form af underbukser) og cykel-shorts, der kan levere et sporty, men i visse tilfælde og vulgært udtryk.Af populære mærker inden for de korte bukser kan nævnes Quickslilver og Billabong nævnes Adidas, Katvig, Diesel, Björn Borg, Carhartt shorts.
Den tid, hvor man bare klippede sine gamle Levis-bukser over omkring knæet er for længst borte, og i dag har de korte bukser lige så meget signalværdi som de lange. 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: