Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Sportstøj

Når man dyrker sport er det vigtigt at bære tøj, der er let og godt at bevæge sig i, og som samtidig er let at ånde igennem og svedtransporterende.

Den tid er for længst forbi, hvor man dyrkede sport i en gammel, slidt T-shirt og et par udslidte joggingbukser, og der er i dag et stort marked for sportstøj til enhver aktivitet.

>> Sportstøj kan købes her

sportstøj

Kendte mærker

Ved køb af sportstøj er det vigtigt at overveje, hvad det skal bruges til mere præcist, og om det skal bruges indenfor eller udenfor. Et eksempel er åndbarheden: visse løbejakker har fx et lettere materiale på ryggen, som giver ekstra ventilering, eller de har almindelig ventilation under armene eller på ryggen.

Et kendt og meget populært sportstøjsmærke er det danske Newline, som producerer sportstøj til løb og cykelsport. Newline har specialiseret sig i at sikre varmereguleringen i kroppen under fysisk aktivitet, så de ydre påvirkninger ikke hindrer sportsudøveren i at yde sit bedste. Newline fremstiller produkter til brug i både koldt og varmt vejr.

>> Sportstøj kan købes herDet internationale Asics hører også til blandt de populære mærker. Asics har produceret sportstøj i over 50 år startende med løbesko og producerer med afsæt i innovativ teknologi funktionelle og sofistikerede produkter.

Helly Hansen er et andet eksempel på sportstøj af god kvalitet. Helly Hansen har et meget bredt udvalg af sportstøj, især til meget lave temperaturer, som fx skiløb, og det er blevet populært pga. sin holdbarhed og sit gode design.

Andre populære producenter af sportstøj er bl.a. Hummel, New Balance, PUMA og Reebok.

Når man køber sportstøj over Internettet er det ofte muligt at se en detaljeret størrelsesoversigt, der gør det lettere at vælge den rigtige størrelse.

>> Sportstøj kan købes her 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: