Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Tøj på internettet

Brug navigationen i højre side for at finde frem til det tøj, du ønsker

Kender du din præcise størrelse og smag, kan det betale sig at købe tøj på internettet. TV-programmet Rabatten på DR viste, at man kan spare op mod 38 procent af prisen, hvis man går forbi butikkerne og i stedet handler tøj på internettet.

Grunden til de lavere priser er blandt andet, at internetbutikkerne ikke har udgifter til drift af fysisk forretning, og samtidig kan de købe tøj hjem i store partier til færre penge.

tøj

Kend din størrelse

Det vigtigste, når man køber tøj på internettet, er at kende sin nøjagtige størrelse, da man jo ikke kan prøve tøjet på.

Du kan finde frem til din tøjstørrelse på Gode-Gavers størrelses-guide ved at klikke her.

 

Sikkerhed ved køb på internettet

Det er generelt lige så sikkert at købe tøj på internettet med sit Dankort eller internationale kreditkort som i en almindelig butik. Misbrug af kortet kan dog ske, hvis uønskede får kendskab til kortnummeret, udløbsdatoen eller de tre kontrolcifre. Læs mere på supergavers guide til sikker handel på internettet.Køb af tøj uden for Danmark

At købe tøj via en internetforretning i Danmark, svarer til at købe tøj i en almindelig forretning i Danmark. Men køber du tøj via internettet hos en virksomhed i et andet EU-land, skal du ikke betale told af varen eller ydelsen, men du skal derimod som udgangspunkt betale moms af den værdi, varen eller ydelsen har.

Køber du tøj fra et land uden for EU, f.eks. USA, skal du generelt betale told og dansk moms ved inførslen.

Du kan læse mere om reglener på Supergavers guide til køb af vare uden for Danmark. 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: