Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Triumph undertøj

Triumph undertøj er et skønt lingerimærke til kvinder, hvor du finder alt lige de nyeste trends indenfor undertøj til kvinder og til den yndlings bh, som du gang på gang sætter på ønskesedlen.

Triumph undertøj fås til kvinder i alle aldre. Fra den unge pige, som skal have sit første undertøjs sæt, til den modne kvinde, der ved, hvad hun vil have og forventer komfort og god pasform. Du kender måske Sloggi-trussen, som er udviklet af Triumph undertøj, men der er også meget andet i sortimentet end de enkle bomuldstrusser. I kollektionen af Triumph undertøj, finder du også frækt lingeri og flotte bikinier.

>> Triumph undertøj kan købes her

Til Alt fra sportskvinden til den nybagte mor

Leder du efter en gave til sportskvinden, kan du også gå i en Triumf-forretning og finde sportsundertøj, der er tilpasset et aktivt liv. Til den nybagte mor har Triumph undertøj både praktiske amme bh’er og trusser, som strammer på de rigtige steder. Der findes et stykke Triumph undertøj til enhver stil og smag.

Triumph undertøj har kataloger i butikkerne og på nettet, hvor du kan se de nyeste kollektioner fra firmaet, men også modeller fra Triumfs basis-sortiment. Finder du undertøjs sæt Triump, som du føler dig rigtig godt tilpas i, så er der stor sandsynlighed for, at det er et sæt, som du kan sætte på ønskesedlen igen. Måske kan du ikke få den samme farve, som det oprindelige sæt, men stoffet og pasformen vil være den samme.

>> Triumph undertøj kan købes herFornuftig pris

Skal du give et sæt Triumph undertøj i gave, så skal du regne med at afsætte et par hundrede kroner i gavebudgettet. Triumph undertøj er i den absolut fornuftige ende i lingeri-kategorien rent prismæssigt. Triumph undertøj forhandles i deres egne butikker, samt i andre undertøjsforretninger og i webshops på nettet.

>> Triumph undertøj kan købes her 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: