Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Ventetøj

Ventetøj skal frem for alt være funktionelt, men samtidig må det også gerne være smart, så man kan se godt ud hele graviditeten igennem. Fordi kroppen forandrer sig så meget er der ekstra grund til at købe ventetøj, som man føler sig tilpas i.

De mest eftertragtede mærker er H&M Mama og mama.licious. Begge mærker laver moderne tøj til gravide kvinder og priserne er ikke anderledes end andet modetøj, en bluse kan for eksempel koste 250 kroner.

Men langt det meste ventetøj er dyrt, hvis man sætter prisen op imod den tid man bruger tøjet, og derfor er det en god ide at købe tøj man kan bruge igennem hele graviditeten, for eksempel vælge bluser med stor vidde.

ventetøj

 

Elastisk, men smart

Ventetøj er syet så det passer til gravide kvinders former og derfor er meget af tøjet elastisk, så maven kan vokse. For at støtte maven på den bedste måde, er det en god ide at købe bukser med et taljebånd. Det må dog ikke være for stramt om livet. Da bukser kan være dyre er det en ide at købe et par klassiske sorte graviditetsbukser da sort matcher alle farver og så kan man bruge dem flere dage i træk fordi de er diskrete. For at undgå åreknuder på benene kan man bruge støttestrømper.

Er man gravid om sommeren er det rart med en luftig sommerkjole, fordi man ofte har det meget varmt når man er gravid. Om vinteren bør man vælge lag-på-lag stilen, for eksempel en varm cardigan over en T-shirt, så hvis man får det for varmt kan man nemt tage det yderste lag af. Det kan godt betale sig at investere i en ordentlig BH, da bryster under graviditeten kan vokse op til tre størrelser. Bh’en skal have brede stropper og mindst tre hægter, så man kan udvide den i vidden.Langt de fleste gravide kvinder oplever at få større fødder på grund af væskeansamlinger. Samtidig bliver ledene i kroppen svagere og det kan være svært at holde balancen. Derfor bør man vælge flade sko, gerne ude snørebånd, da maven har tendens til at komme i vejen, eller sko med lave, brede hæle.

Blandt kvinder der klæder sig smart under graviditeten er kronprinsesse Mary, sanger Gwen Stefani og skuespiller Katie Holmes, der er gift med Tom Cruise. 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: