Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

 

Very by Vero Moda – florlet og feminin

Very by Vero Moda er en tøjlinje til kvinder, som føres under mærket Vero Moda. Det specielle for Very by Vero Moda er det ultra feminine look, og at der er blevet kælet lidt ekstra for design og materialer.
Samtidig med at være feminin har Very by Vero Moda tøjlinjen kant – det er de nyeste, trendy faconer, som er inspireret af modeikoner som pop-sangerinden Lady Gaga, multi-kunstneren Henrik Vibskov og Carrie Bradshaw-figuren fra tv-serien og filmen Sex And The City.

>> Very by Vero Moda kan købes her

Primært til unge piger

Modeikoner, som er yderst trendy og langt fremme, hvad angår personlig stil og smag. Derfor henvender Very by Vero Moda sig også primært til unge piger, der følger med moden og ofte skifter garderobe.

>> Very by Vero Moda kan købes her

Very by Vero Moda kollektionen skifter hver sæson, og der kommer løbende nyheder i butikkerne. Det betyder, at skriver du en Very by Vero Moda kjole på ønskesedlen, så skal du være opmærksom på, at den kan være udsolgt fra butikken og så kommer modellen sandsynligvis ikke igen. Du kan dog være heldig at finde ældre modeller i webshops, der sælger Vero Moda Very.Ekstra fokus på designet

Vero Moda Very er lidt dyrere end andre linjer i Vero Moda serien. Dels på grund af, at der er blevet gjort ekstra ud af designet, men også på grund af materialerne som kan være læder, ruskind og lækker bomuldsjersey. Priserne er dog stadig absolut fornuftige, for en af visionerne bag Very by Vero Moda er, at tøjet skal være tilgængeligt for alle kvinder.
Vero Moda Very forhandles i udvalgte Vero Moda forretninger, i Bestseller brand butikker og i webshops.

>> Very by Vero Moda kan købes her 


 

 

 

 

 


 

Tøj:

Mærketøj: