Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

breitling ure


Det er næppe nogen overraskelse, at Breitling ure laves i Schweiz, der om nogen har patent på smukke og eksakte ure. I dag er Breitling et af de stærkeste og mest anerkendte prestigemærker overhovedet. Men de er også ekstremt dyre.

Supergaver anbefaler ure.dk - hele Danmarks ure-shop

I Begyndelsen var Breitling ure dog mest forbundet med piloter og ur-entusiaster. Firmaet blev grundlagt af Leon Breitling i 1884, der havde specialiseret sig i fremstillingen af chronografer og præcisionsinstrumenter til videnskabelige formål. Denne fornemme arv er forblevet synonym med Breitlings urfremstilling, selv om firmaet nu i højere grad er forbundet med stil- og kvalitetsbevidste forbrugere.

Produceres kun i Schweiz

Breitling Ure

Breitling er det eneste af de store urmærker i Schweiz, der lader samtlige af sine produkter underkaste en ekstern chronometertest, som udføres og kontrolleres af det uafhængige institut, C.O.S.C, før urene får lov til at forlade værkstederne. Denne test bliver kun bestået af tre procent af samtlige ure fremstillet i Schweiz. Hos Breitling gør man sig ikke i at udlicitere produktionen til Kina eller Indien, som så mange andre firmaer ellers har for vane. Der er kun ét sted at producere Breitling ure, og det er i Schweiz under kliniske, nærmest laboratorieagtige omstændigheder. Så Breitling ure er altid forbundet med ufravigeligt høje kvalitetskrav. Funktionalitet, teknologi og præcision går op i en højere enhed.Men det er ikke kun præcisionen som kendetegner Breitling ure. Det vågne øje for detaljen og det stilrene design er åbenlyst, uanset hvilken af firmaets modeller, man får i hånden. På den måde bliver urene en form for smykker – såvel for manden som for damen.
Blandt de mange modeller af Breitling ure, træder den klassiske Navitimer specielt frem.

Supergaver anbefaler ure.dk - hele Danmarks ure-shop

 
 

 


 

Mærkeure:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Breitling Homepage

Her kan du købe:
Hvelplund Strøget
Østergade 15
1100 København K.

Hvelplund - Scandic Copenhagen Hotel
Vester Søgade 6
1601 København V


--------------------