Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Cartier ure

Cartier ure er verdens mest eftertragtede luksusure. Huset Cartier har i århundreder været kendt for at leverer det ypperste og altid været nytænkende inden for urmagerkunsten.

 

Cartier ure fås som oftest med læderrem og urkasser i platin, titanium stål, guld, hvidguld og såkaldt pink guld, der har et lyserødt skær og smykket med diamanter, safirer og andre ædelstene. Designet er stilrent og ekstravagant – der er ingen tvivl om at Cartier ure hører til den absolutte elite inden for urmagerkunsten.

cartier-ure

Ure til piloter

Huset Cartier går tilbage til 1847, hvor den franske juveler Louis-Francois Cartier overtager et værksted fra sin mester, Adolphe Picard. I begyndelsen producerede de ikke Cartier ure. I år 1900 havde Louis-Francois Cartier i stedet fået oparbejdet et ry som den bedste juveler i verden, og det er for eksempel Cartier, der har gjort ædelmetallet platin til et eftertragtet og luksuriøst metal, fordi han vævede platinet til små, fine tråde for at få diamanterne til at funkle til det yderste.

 En dag i 1906 fortalte en god ven, den brasilianske pilot Alberto Santos-Dumont, at han har problemer med at se, hvad klokken var, når han havde hænderne på styrepinden. Han bad Louis-Francois Cartier om at lave et ur, og det blev begyndelsen på Cartier ure. Med hjælp fra urmageren Edmond Jaeger fandt Louis-Francois Cartier en løsning til sin ven, og siden den dag har modehuset Cartier fremstillet det ypperste inden for ure.

 

 
 

 


 

Mærkeure:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Cartier Homepage

Her kan du købe:
Mathiesen
Østergade 8
København

Hingelberg
Store Torv 3
Århus
--------------------