Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Casio ure

Med en målsætning om at hjælpe folk i deres daglige liv og holde samfundet i bevægelse, skaber Casio sine Casio ure. Urene er berømte for deres design, deres slidstyrke og deres nytteværdi – der findes Casio ure til den aktive dykker, til den travle forretningsmand og til løberen, der vil tage sin løbetid.

 

Et Casio ur kan være smalt eller bredt, men det er altid et resultat af Casios mangeårige udvikling af digitale produkter.

casino ur

I takt med andre digitale produkter har Casio ure gennem årene fået flere og flere anvendelsesmuligheder. I dag findes en lang række Casio ure, der alle er særligt skræddersyede til deres målgruppe. Teenagere kan finde Casio ure i neon eller pink, og familiefaderen kan anskaffe sig af de eksklusive analoge Casio ure fra ”Felite” serien. Der findes radiostyrede ure, ure med indbygget kalender og telefonbog og endelig det legendariske G-SHOCK system, der ved hjælp af solceller sikrer, at brugeren aldrig skal skifte batteri

 Regnemaskine og ur

Af særlig historiske Casio ure er CASIOTRON fra 1974, der var verdens første digitale armbåndsur. Herudover skal også nævnes verdens første digitalur med indbygget lommeregner. Det var dengang, at et digitalur var en revolutionerende omvæltning. Så kunne bæreren gå rundt og klare ethvert regnestykke til enhver tid! Det var en sikker måde at vise alle vennerne, at man var med på moden.

 
 

 


 

Mærkeure:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Casio Homepage

Her kan du købe:
Henning Stæhr
Grusbakken 14
Gentofte
--------------------