Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Certina ure

Certina ure stået for sportsure af den velkendte schweiziske urkvalitet. Det schweiziske firma Certina blev oprettet i 1888, og siden da har Brødrene Kurths principper var fra starten pålidelighed, præcision og fornyelse.

 

Certina ure er som hovedregel vandtætte, og glasset er ridsefrit safirglas. Navnet Certina stammer fra det latinske ord "certus", som betyder "sikker" og "pålidelig". Som den førende schweiziske producent af sportsure i mellemprisklassen har Certina ure altid forstået at levere den bedste kvalitet til en rimelig pris.

cartina ure

Robuste sportsure

Certina ure producerer robuste sportsure til både damer og herrer. Interessen for at fremstille sportsure har altid været høj, og det resulterede i 1959 i introduktionen af "Double Security" konceptet, som løftede vandtætheden og stødmodstanden til nye højder. Det nye koncept blev testet i alle ender og kanter og modstod samtlige udfordringer.

 Designerne bag Certina ure har altid lagt stor vægt på æstetisk innovation og har dedikeret deres arbejde til den sporty stil. Fra begyndelsen blev også kun de bedste komponenter og materialer brugt: titanium, 316L rustfrit stål, safirkrystal og de bedste, schweiziske ETA urværker.

 

 
 

 


 

Mærkeure:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Certina Homepage

Her kan du købe:
N.H.Jørgensen
Centrumvej 7
Ballerup

Uhrmageriet
Sønder Allé 5
Århus C
--------------------