Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Festina ure

Festina fremstiller ure, der er designet til den tid, de er skabt i. Alting forandrer sig, og derfor har Festina ure et umiskendeligt præg af den nuværende trend. Urene er således matchet til den mode, der hersker, og den stil, der er populær.

 

Det betyder, at Festina ure findes i et rigt og varieret udvalg. Dette tilgodeser mange forskellige slags smag – og det medfører, at man næsten altid kan finde et Festina ur, der på den ene eller anden måde falder i ens personlige smag.

festina ure

Elegant udformning

Et ur er ikke blot en måde at vise tiden på – det er også en vigtig del af ens personlige udstråling. Derfor vælger mange et ur, der er smukt udformet og smart. Derudover må det selvfølgelig gerne være af høj kvalitet. Her kommer Festina ure ind i billedet. De er mere tidstypiske end klassiske, men mekanikken er primo kvalitet og designet er professionelt og gennemført. Prisen ligger typisk på et sted mellem kr. 2000 og kr. 3000. Der er altså tale om et ur i den tungere ende af prisskalaen, men stadig langt fra virkelig luksuriøse produkter som f.eks. et Rolex ur

 Festina ure er kendetegnet ved deres elegante udformning, deres kompakte og sporty udseende og deres funktionalitet. De er lette og originale at se på, og de henvender sig ligeså meget til forretningsmanden som til friluftseksperten. Alle kan under alle omstændigheder finde deres helt personlige Festina ur, da udvalget er særdeles stort.

 

 
 

 


 

Mærkeure:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Festina watches

Adresse:
Festina Danmark Dana Ure Silkeborgvej 155 8700 Horsens
--------------------