Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Jacob Jensen ure

Fra designstudiet Jacob Jensen udgår enhver tænkelig form for hverdagsobjekter. Fra køkkenredskaber til hydrometre. Fra telefoner over øloplukkere til brillestel og armbåndsure.

 

Jacob Jensen har designet de fleste typer designprodukter. Og han har som få formået at give gamle genstande, som f.eks. telefoner og røgalarmer et friskt og nyt design.

I Danmark er han kendt for alt fra trykknaptelefoner til politiske happenings. Faktisk gendesignede han Socialdemokratiets logo i 2003. Med alsidigheden som en vigtig faktor er Jacob Jensen med årene blevet en dynamisk og succesfuld virksomhed.

Elegance og kvalitet i højsædet

Jacob Jensen ure

I dag er Jacob Jensen et moderne designstudie, der producerer alle tænkelige former for design. Men elegancen og kvaliteten er altid i højsædet. Det er også tilfældet med netop Jacob Jensen ure.De har for længst placeret sig mellem andre kendte designfabrikanter som Georg Jensen, Seiko og Casio. De er kendetegnet ved en klassisk og stilfærdigt elegant udstråling. Hvad enten der er tale om et herre eller dameur, et ur med rund skive eller et med firkantet skive, så er Jacob Jensen ure nemme at kende. De er tidløse og moderne på en og samme gang. De er enkle og dog sofistikerede, og de appellerer til den stil- og kvalitetsbevidste forbruger.

 

 
 

 


 

Mærkeure:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

Her kan du købe:

F&H of Scandinavia Gl. Skivevej 70 8800 Viborg

Ure-Guld-Sølv
Frederiksborggade 4
1360 København K