Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

junghans ure


Kodeordene for Junghans ure er invention og præcision. Firmaet var for eksempel det første, som opfandt den specielle radiostyrede teknik, så man altid er sikker på, at uret går rigtigt.

 

Det foregår ved at radiosignaler transmitterer tiden fra et af verdens mest præcise ure, som kun mister et enkelt sekund pr. 1 millionte år. Dette ur, der således sender til alverdens Junghans ure, er placeret på Physikalisch-Technische Bundesanstalt (PTB) i Braunschweig.

fire forskellige typer Junghans ure

Junghans Ure

Der er fire forskellige typer Junghans ure: Modern, modern active, classic (armbåndure) samt væg- og vækkeure. Den moderne kollektion af Junghans ure er enkel og alligevel med et touch af noget moderne. Ser vi på ”modern active-serien” handler det om et mere sporty, robust og højteknologisk udseende. ”Classic”  er som titlen antyder baseret på traditioner. Her handler det om at holde fast ved det, der er godt, at værdsætte kvalitet, høj standard og pålidelighed og ikke gå efter de kortvarige trends, men prioritere det, der holder i længden. Endelig er der væg- og vækkeurene, hvor det jo virkelig er vigtigt at de bimler på det rigtige tidspunkt, så man kan komme op og af sted

 Det var Erhard and Xaver Junghans som grundlagde firmaet i 1861. Dengang var det udelukkende væg- og bordure, som blev produceret. Sønnen Arthur Junghans blev legendarisk for firmaet, da han både var en stor opfinder og en stor organisator, som på den måde fik firmaet ud over bygrænserne. Arthur gjorde Junghans ure overkommelige prismæssigt, og firmaet voksede hastigt i hans tid.

 
 

 


 

Mærkeure:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600


Se også:
Junghans Homepage

Nærmeste adresse:
Junghans Danmark
Tranevang 3
3450 Allerø

Her kan du købe:A.Madsen
Hovedgaden 26
3460 Birkerød

Aveny Guld
CITY2 - Butik 332
2630 Tåstrup