Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Omega ure

Omega ure er et af de mest kendte urmærker i verden. Et typisk Omega ur er mekanisk og har et klassisk, rundt design fremstillet i materialer såsom stål, titanium og andre ædelmetaller. Omega har en stor tradition inden for ure til den maskuline og aktive sportsmand, men Omega har også en stor kollektion af ure til kvinder.

Firmaet har lavet ure siden 1848, men blev for alvor kendt, da det nu så legendariske Omega Speedmaster Professional blev det første ur på månen.

NASA valgte i 1965 Omega ure blandt andre urfirmaer til deres Apollo missioner, og i 1969 blev Speedmaster uret udødeliggjort, da Neil Armstrong kunne se på uret, at klokken var 2.56 GMT da han tog de første skridt på månen. Siden blev de russiske kosmonauter også udstyret med Omega ure på deres missioner. Omega Speedmaster fremstilles i dag i 10 forskellige versioner – bl.a. Professional, Moon Phase og Legend.James bond uret

Men Omega ure er også særdeles kendt i andre og mere nutidige sammenhænge: James Bond har i de seneste film nedlagt kvinder og fjender med et Omega Seamaster på armen, og Seamaster uret tilhører den glorværdige periode, hvor Omega ure udviklede Speedmaster, Seamaster og Constellation kollektionerne. De tre serier er i dag meget eftertragtede blandt samlere.


Præsentation af ure fra Omega


Omega ure er også officielle tidsholdere for de olympiske lege i Kina 2008 – som de i øvrigt har været det mange gange før til de olympiske vinter- og sommerlege. Det er således ikke ud af den blå luft, at Omega ure har valgt at markedsføre sig med sloganet ”Official timekeeper”.

 
 

 


 

Mærkeure:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Omega Homepage

Nærm.adresse:
Omega Boutique
Old Bond Street
London W1S 4PW
UK

Her kan du købe:
Woollhead
Kompagnistr. 10
København K

Uhrmageriet
Sønder Allé 5
DK-8000 Århus C
--------------------