Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Rolex ure

De optræder altid i de dyre film, og så kan man dårligt rejse til Thailand uden at blive prakket en billig kopi på. Men de ægte Rolex ure er ikke tilgængelige fra gadeboder og snuskede jakkelommer – de koster fra kr. 10.000,- og opefter.

 

F.eks. er armbåndsuret Rolex Day-Date i 18karat guld set til kr. 95.000,- og det utrolige Rolex Oyster II Day-Date koster kr. 200.000,-. Så hvis du møder en mand på stranden, som vil sælge dig et ægte Rolex ur til kr. 500,- så ved du, at uret enten er falsk eller en hælervare.

Kendte "ambassadører"

Rolex

Rolex ure forhandles normalt ikke over internettet. Derimod skal man forbi en autoriseret urforhandler, og selv da er Rolex ure en sjældenhed. De er simpelthen for dyre at have stående i butikken, og afsætningen er også tilsvarende træg. Til gengæld er et af de ægte Rolex ure om armen et så tydeligt signal på decideret rigdom, at alle omkring den bærende utvivlsomt vil lægge mærke til det. Om dette er en fordel må så være op til den enkelteRolex benytter sig i sin markedsføring af såkaldte ”ambassadører”. Det er kendte mennesker indenfor sport og kunst, der bærer Rolex ure offentligt. Af kunstnere kan nævnes Cecilia Bartoli, William Forsythe og Eric Clapton. På denne måde sikrer Rolex, at deres produkt forbliver eksklusivt og emmer af uopnåelighed for det jævne menneske. Lige så vigtigt som at afsætte Rolex ure er det nemlig, at en stor del af befolkningen IKKE har et Rolex. På denne måde bliver Rolex ure ved med at være noget helt specielt, som kun er de særlige beskåret.

 

 
 

 


 

Mærkeure:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

 

Her kan du købe:

Povl Klarlund A/S
Østergade 22
1620 Kbh K

Klarlund A/S
Vesterbrogade 6
1620 København V