Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Seiko Diamond

Til kvinderne findes Seiko Diamond. Et elegant og stilsikkert dameur, der kan fås i mange variationer. Prisen er ikke billig, men design og kvalitet går hånd i hånd hos Seiko. Fra firmaet introducerede det berømte Quartz i 1968 til i dag er succesen steget og steget for Seiko. Mens de fleste herrer er begejstrede for Seiko Kinetic, så er Seiko Diamond en fuldtræffer, når det kommer til luksuriøse og eksklusive dameure.

seiko diamond

Tidløst design

Fra urrem til den inderste mekanik har Seiko altid udmærket sig ved at være i topkvalitet. Firmaet har som få kunnet kombinere revolutionerende teknologi og smart, tidløst design. Det har gjort urene til sikre valg for de, der ønskede at udstråle personlighed og overskud, samtidig med at de ville eje et ur, der kunne holde i mange år. Seiko Diamond er ingen undtagelse – et uovertruffent og klassisk design møder mekanisk snilde i dette evigt unge dameur.

 Og så er Seiko diamond altså også kendetegnet ved sine diamanter. Et eksempel er Diamond uret ”SUJD46”. Dette ur er lille og elegant og har i alt 14 diamanter placeret på produktet. Uret er vandtæt ned til 30 meter og glaspladen i uret er af krystal, hvilket gør det resistent overfor de værste skrammer og ridser. Uret kommer i en eksklusiv gaveæske.

 

 
 

 


 

Mærkeure:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

--------------------
Se også:
Seiko Homepage

Her kan du købe:
Kultorvets Ure
Frederiksborgg. 4
København

Palmø
Banegårdspl. 10
Århus C
--------------------