Gaveideer - SuperGaver.dk
supergaver supergaver Super Gaver Find gave Nyheder Kontakt Underholdning

Kategorier:


Beklædning
Personlig pleje Pynt Multimedia Hjemmet Oplevelser

 

Seiko Kinetic


Seiko blev fra begyndelsen kendt for at lave ure, der er ekstremt præcise og innovative. En klassiker blandt Seiko ure er først og fremmest uret Quartz, der blev lanceret i slutningen af tresserne.

 

I dag står det som en klassiker, der er solgt i massevis verden over. Kendetegnet er en sublim håndtering af de nyeste teknologier kombineret med tidløse og moderne designs. Seiko laver såvel ure til damer som herrer.

Energi fra menneskelig bevægelse

Seiko Kinetic

Seiko Kinetic er et revolutionerende ur. Det er i Quartz-familien, men Seiko Kinetic er det første ur, der kører på energien fra menneskelig bevægelse! Da Seiko Kinetic kom frem måtte firmaet lave 50 ansøgninger om patent på de forskellige dele i uret – så afgørende og nytænkende var mekanikkenEn oscillerende vægt bliver roteret, når du bevæger dit håndled. Denne energi transformeres i al sin enkelhed til en magnetisk ladning, der kan give elektricitet – denne elektricitet bliver så lagret i et lille batteri. På denne måde er der altid strøm på uret, selv når du står stille! Og skulle du være i tvivl, så er der en lille indikator, der viser hvor meget strøm, uret har tilbage. Det er ikke blot smart, men direkte revolutionerende for urmarkedet.

 

 
 

 


 

Mærkeure:

 

Regler/info:

Shopping Image Banner 120 x 600

Se også:
Seiko homepage

Her kan du købe: Carat
Fisketorvet
Kalvebod Brygge 59, 1560 København V

Gullacksen
Frederiksberggade 8, 1459 København